Taajuusmuuttajat FR-A800 - 0.4–630 kW

3-vaiheinen 0,75 – 630kW

Mitsubishi Electricin kehittämät taajuusmuuttajat tarjoavat huipputeknologiaa optimaalisen moottorin vääntömomentin ja nopeuden säätöön. FR-A800 on varustettu uusimmilla Mitsubishi Electricin nopeilla prosessoreilla. Entistä paremmalla ohjausteholla ja vastetasolla varmistetaan turvallinen ja tarkka toiminta useissa eri sovelluksissa.

FR-A800 -sarjan taajuusmuuttajien toimintoihin kuuluvat esimerkiksi anturiton vektoriohjaus, kestomagneetti- ja oikosulkumoottoreiden automaattinen viritys, sisäänrakennettu logiikkaohjain sekä USB-portit ohjelmointia ja parametrien kopiointia varten. Parametrit tallennat kätevästi usb-muistitikulle tai kopioivaan ohjelmointilaitteeseen!

Erinomaisia ​​ominaisuuksia ovat siis integroidut USB-portit ohjelmointia ja parametrien kopiointia varten, helposti luettava ohjauspaneeli, optimaalinen virrankulutus ja energiansäästötoiminnot, parannettu järjestelmän turvallisuus, kolme laajennuspaikkaa lisävarusteille ja tuetut verkkokortit. FR-A800 on äärimmäisen taloudellinen ja erittäin monipuolinen ratkaisu moniin eri sovelluksiin, sillä sen vaikuttava monipuolisuus täyttää laitejärjestelmätarpeet koneistuksesta ja muovauksesta käämitykseen. FR-A800-sarja on täysin taaksepäin yhteensopiva FR-A700-sarjan kanssa. Parametrit voidaan helposti kopioida FR Configurator2:lla. FR-A800:n tulo-/lähtösignaaleja voidaan viivästyttää, jotta koneen aikaisempi vasteaika vastaisi.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.