Suojatut reitittimet ja lukot - Tosibox

Tosiboxilla etäyhteydet nopeasti, helposti ja turvallisesti

Maailman ensimmäinen “plug & play” -etäyhteyslaite Tosibox mahdollistaa täysin uudenlaisen automaattisen tavan muodostaa yhteys. Nyt yhteydet laitteiden ja tietokoneiden välillä toimivat helposti, nopeasti ja turvallisesti. Tosibox toimii kaikissa internetliittymissä ja ilman kuukausimaksuja. Rakentaa toimiva verkkosi investoimatta laitteistoon.

Tosiboxilla etäyhteyden muodostaminen onnistuu käyttäjältä itsenäisesti. Tietokoneelle ei tarvitse tehdä uusia ohjelmointeja, asentaa etätyöpöytäohjelmia eikä myöskään erillisiä räätälöityjä lisäliittymiä tarvita. Yhteys muodostuu lisäksi täysin automaattisesti ja tietoturvallisesti.

Tosiboxin avulla voi esimerkiksi hallita kotoa toimiston laitteita, kuten tietokoneita ja palvelimia. Maantieteellisesti eri alueilla sijaitsevat kiinteistöjen ja teollisuuden laitteet voivat myös keskustella jopa suoraan keskenään, eikä siihen tarvita tietokonepohjaisia käyttöjärjestelmiä tai toisessa päässä yhteyttä käyttäviä ihmisiä.

Räätälöidyt Tosibox -etäyhteyssalkut

UTU Automation toimittaa räätälöityjä "Tosibox- salkkuja" asiakaskohtaisiin sovelluksiin. Tavallisimmin laitekokoonpano sisältää Tosibox lukon, modeemin mobiiliyhteyttä varten ja ulkoisen magneettiantennin kuuluvuuden parantamiseksi. Lisävarusteena saatava sarjaporttipalvelin tuo sarjaliikennelaitteet etäyhteyden piiriin ja siten mahdollistaa edullisen etäyhteyden myös laitteisiin ilman ethernet-yhteyttä. Profibus-järjestelmiin yhteys saadaan protokollamuuntimen avulla.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.