Uusi NPP paneeli PC -sarja – terävä näyttö ja kattavat ominaisuudet

Novakon on lanseerannut uuden NPP paneeli PC -sarjan teollisuuden käyttöön. NPP-sarjasta löytyy kaksi eri näyttökokoa (15,6″ ja 21,5″), jotka ovat Full HD resoluutiolla varustettuja. Vankka ja kestävä metallirunko tarjoaa mahdollisuuden modulaariseen rakenteeseen, jossa tarvittaessa voidaan vaihtaa PC-osa tehokkaampaan malliin tai korvata vanha PC ajan myötä.

NPP-sarjan 15,6″ kokoinen malli on myös ensimmäinen Siemensin sertifioima paneeli PC, ja se toimiikin osana Siemens Industrial Edge ekosysteemiä. Tutustu tuotteisiin >>

Tapahtumat ja webinaarit

Ota yhteyttä!

Meihin on helppo olla yhteydessä. Kaikki asiantuntijoidemme yhteystiedot ovat esillä kotisivuillamme ja autamme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä.

Olethan yhteydessä pienessäkin asiassa!

Automaation osaava kumppani

UTU Automation Oy toimittaa maailman johtavia automaatioratkaisuja. Tärkeimmät tuotteemme ovat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä käyttöliittymät ja näiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua OEM-valmistajille, automaation järjestelmäintegraattoreille ja teollisuudelle.

Olemme osa kotimaista Urho Tuominen -perheyhtiötä eli UTU-konsernia. UTU-konsernilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä UTU-konsernin palveluksessa on noin 190 henkilöä. Vuonna 2022 UTU-konsernin liikevaihto nousi 55 M€:oon.

UTU Automation #OsaajaTekee

Ota yhteyttä!

Täytä viereinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. Voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia meille kenelle tahansa, niin välitämme asiasi oikealle UTU Automaation asiantuntijalle.