UTU Automation mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla!

Pohjoinen Teollisuus -messut järjestetään Oulussa 18.-19.5.2022. Tervetuloa osastollemme tutustumaan toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Osastollamme pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa monipuolisista ja räätälöidyistä ratkaisuistamme automaatioalalle!

Edustuksestamme messuilla on mukana tuotteita ja ratkaisuja mm. Mitsubishi Electriciltä, Beijer Electronicsilta ja Tosiboxilta. Osastomme numero messuilla on 752. Lisätietoja >>

Esittelyssä taajuusmuuttajat:

Ota yhteyttä!

Meihin on helppo olla yhteydessä. Kaikki asiantuntijoidemme yhteystiedot ovat esillä kotisivuillamme ja autamme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä.

Olethan yhteydessä pienessäkin asiassa!

Automaation osaava kumppani

UTU Automation Oy toimittaa maailman johtavia automaatioratkaisuja. Tärkeimmät tuotteemme ovat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä käyttöliittymät ja näiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua OEM-valmistajille, automaation järjestelmäintegraattoreille ja teollisuudelle.

Olemme osa kotimaista Urho Tuominen -perheyhtiötä eli UTU-konsernia. UTU-konsernilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä UTU-konsernin palveluksessa on 170 henkilöä. Vuonna 2021 UTU-konsernin liikevaihto nousi 48 M€:oon.

UTU Automation #OsaajaTekee

Ota yhteyttä!

Täytä viereinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. Voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia meille kenelle tahansa, niin välitämme asiasi oikealle UTU Automaation asiantuntijalle.