Teollisuuden kytkimet ja tiedonsiirto

Korenix Technology on osa Beijer konsernia ja keskittyy teolliseen tiedonsiirtoon, tarjoten laajan valikoiman langallisia ja langattomia ratkaisuja. Korenixin tuotetarjontaan kuuluu paljon erilaisia kytkimiä, mediamuuntimia ja reitittimiä teollisuuden tarpeisiin, joiden tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi automaatio, etähallinta ja Machine-to-Machine sovellukset.

Luotettava tietoliikenne on tänä päivänä äärimmäisen merkityksellistä toimialasta riippumatta. Teollisuudessa tiedonsiirrolla ja sen luotettavuudella voi olla kohtalokkaita vaikutuksia, kun tieto ei kuljekaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Joustavuuden, modulaarisuuden ja kattavan tuotetarjonnan lisäksi Korenixin tuotteissa on huomioitu kyberturvallisuus sekä luotettavuus redundanttisuuden ja VPN-teknologian kautta.

Ethernet kytkimet

Korenix valmistaa Ethernet kytkimiä laaja-alaisesti eri tarpeisiin. Tarjolla on hallittuja ja ei-hallittuja kytkimiä, PoE (Power-over-Ethernet) kytkimiä ja joukon toimialakohtaisia erikoiskytkimiä (esimerkiksi rautatie tai sähköverkko segmenteille). Eri kytkin malleja löytyy räkki- ja kiskoasenteisina, eri tasoille (Layer 2 tai 3) ja eri porttimäärillä.

  • Hallitavat kytkimet (Managed switches)
  • PoE kytkimet (Power-over-Ethernet)
  • Ei-hallitut kytkimet (Unmanaged switches)

Media-, protokolla- ja sarjamuuntimet

Muuntimien avulla pystyt muuntamaan kuljetettavan tiedon muodosta toiseen tai muuttamaan käytettävän protokollan tyyppiä. Korenixin muuntimia on tarjolla moneen eri tarpeeseen.

  • Mediamuuntimet
  • Sarjamuuntimet
  • Protokollamuuntimet

Langaton tiedonsiirto

Langattomaan tiedonsiirtoon yhdistettäviä teknologioita ovat matkapuhelinverkko (Cellular network, LTE ja 5G), WiFi ja LoRa. Toimintaperiaatteesta riippuen langattomia tiedonsiirtolaitteita voidaan käyttää joko sisäisessä ja/tai ulkoisessa yhdistämisessä. Tarkoittaen, että laitteella voidaan muodostaa sisäinen WLAN verkko käytössä oleville koneille ja laitteille tai tätä laitetta voidaan pitää ulkoisena yhdyskäytävänä sen takana oleville laitteille tai datalle.

Tarjolla olevista laitteista löytyy myös yhdistelmä laitteita, joissa on esimerkkinä sekä LTE että WiFi yhteydet.

  • LTE / 5G
  • WiFi
  • LoRa

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.