Automaation osaava tekijä

UTU Automation tarjoaa maailman edistyksellisimpiä automaatiotuotteita teollisuuden ohjaukseen, visualisointiin ja tiedonsiirtoon.

Tärkeimmät tuotteemme ovat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä käyttöliittymät ja näiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua OEM-valmistajille, automaation järjestelmäintegraattoreille ja teollisuudelle. Olemme osa kotimaista Urho Tuominen -perheyhtiöryhmää.

UTU Automation #osaajatekee

Aito automaatioalan kumppani

Olemme teollisuusautomaation ja OEM-kehityshankkeiden asiantunteva kumppani.
Toimitamme innovatiivisia ja luotettavia automaatiosovelluksia, joissa tarvitaan teollisuuden ohjausjärjestelmiä, moottorikäyttöjä, tiedonsiirtoratkaisuja ja/tai visualisointia. Päätuotealueemme ovat moottorikäytöt ja ohjausjärjestelmät sekä käyttöliittymät ja niiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Olemme Mitsubishi Electricin kumppani teollisuusautomaatiotuotteissa ja Beijer Electronicsin kumppani operointipäätteissä. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä OEM valmistajien, automaation järjestelmäintegraattoreiden ja teollisuuden kanssa.

Olemme ylpeitä erinomaisesta logistiikasta ja palvelusta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakasta parhaiden, taloudellisesti kestävien ratkaisujen löytämisessä.

Toimimme Ulvilassa, Vantaalla, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kempeleessä 15 hengen voimin. UTU Automation Oy toimii itsenäisenä yrityksenä Urho Tuominen -konsernissa .

Arvomme

 • Asiakasymmärrys

  Haluamme olla aitoja kumppaneita asiakkaillemme ja olemme kaikessa toiminnassamme rehellisiä ja avoimia. Ymmärrämme asiakkaiden liiketoimintaa syvällisesti ja kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme vastaamaan asiakkaiden nykyisiä ja tulevia tarpeita.

 • Uudistuminen

  Omaamme ennakkoluulottoman asenteen ja meillä on vahva halu kehittää toimintatapojamme niin yhteisönä kuin henkilökohtaisella tasolla. Emme ummista silmiämme riskeiltä, mutta katsomme asioita mahdollisuuksien kautta. Jos epäonnistumme, reagoimme nopeasti ja siitä oppien.

 • Yhteistyö

  Toimintamme perustuu työtovereiden arvostukseen. Oman osaamisen jakamisella luomme hyvää työilmapiiriä ja mahdollisuuden toisilta oppimiseen. Ihmisten erilaisuus on rikkaus, ei este yhdessä tekemiselle.

 • Vahva suoritus

  Vaadimme itseltämme ja työtovereiltamme parasta mahdollista suoritusta. Uskallamme asettaa haasteellisia tavoitteita toiminnallemme. Aktiivinen palaute ohjaa kehitystämme vahvaan suoritukseen.

Me olemme UTU

Jotta voit katsoa videon, hyväksy nämä evästeet: statistics, marketing

Ota yhteyttä!

Täytä viereinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. Voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia meille kenelle tahansa, niin välitämme asiasi oikealle UTU Automaation asiantuntijalle.