Päämiehet

Toimimme vahvojen ja luotettujen kumppaneiden kanssa. Olemme yhteydessä toimittajiimme ahkerasti, jonka vuoksi saamme aina ensikädessä tiedon, mitä uutta voimme tarjota asiakkaillemme. Yhdessä voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Päämiehemme

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric on perustettu vuonna 1921. Yhtiö on yksi maailman suurimmista teollisuusautomaation laitevalmistajista.

Mitsubishi Electric taajuusmuuttajien ja ohjelmoitavien logiikkojen myynti Suomessa alkoi 1980-luvun alkupuolella. Lähes 40 vuoden ajan tuotteiden korkea laatu on vakuuttanut kotimaiset automaatioalan toimijat ja loppuasiakkaat.

UTU Automation Oy toimii Mitsubishi Electricin yhteistyökumppanina Suomessa, ja myyntiohjelmaamme kuuluvat ohjelmoitavat logiikat, taajuusmuuttajat , AC-servokäytöt, robotit, operointipäätteet  ja hajautetut I/O -modulit.

Beijer Electronics

Beijer Electronics on high-tech yritys, jonka juuret ovat Ruotsin Malmössä. Yhtiö on valmistanut operointipäätteitä jo yli 25 vuoden ajan. Legendaariset E-sarjan operointipaneelit ovat tulleet tutuiksi myös monille suomalaisille asiakkaille jo 80-luvun lopulla.

Beijer Electronicsin operointipäätteistä löytyy ajurit lähes kaikille yleisimmille logiikkamerkeille, mikä on tehnyt niistä suositun tuotteen kaikkialla maailmassa.

Beijer Electronics Oy perustettiin Suomeen vuonna 1982. Menestyksekäs historia sai jatkoa vuoden 2016 alusta, kun liiketoiminta siirtyi yrityskaupan myötä Urho Tuominen -konsernin alaisuuteen. UTU Automation Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat Beijer Electronicsin tuotteista operointipäätteet, paneeli PC:t, Westermo ja Korenix -tiedonsiirtotuotteet sekä I/O-ratkaisut.

Solcon Industries

Solcon Industries Ltd. on joustava ja dynaaminen tehoelektroniikka-alan yritys. Solcon on kehittänyt ja valmistanut lähinnä tyristoritekniikkaan perustuvia laitteita yli 30 vuotta. Yhtiö on ollut edelläkävijänä monissa innovatiivisissa ratkaisuissa, ja Solconin tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo yli 20 vuotta.

Uusinta teknologiaa edustaa vuonna 2015 tuoteohjelmaan tullut 6.6 kV:n jännitteellä toimiva DriveStart-pehmeäkäynnistin, jonka maksimiteho tällä hetkellä on 5 MW. DriveStart – pehmeäkäynnistin perustuu IGBT-tekniikkaan, mikä mahdollistaa suuren käynnistysmomentin pienellä käynnistysvirralla. Solcon on myös toimittanut maailman suurimman, teholtaan 48 MW:n, pehmeäkäynnistimen.

UTU Automation Oy:n tuoteohjelmaan kuuluvat Solconin pehmeäkäynnistimet (400 V – 15 kV), oikosulkumoottorin Solbrake DC-jarrut ja TPS-tyristorisäätimet lämpötilan säätöön. Lisäksi toimitamme myös Solconin MPS -moottorinsuojareleitä, TPR-lämpötilanvalvontareleitä ja MIP-eristysvastusmittausreleitä.

Tosibox

Tosibox Oy on kotimainen high tech -yritys, joka on kehittänyt täysin uudentyyppisen ja patentoidun etäyhteysratkaisun. TOSIBOX® etähallinta on erittäin nopea ja helppo ottaa käyttöön. Se on myös markkinoiden turvallisin tapa etäyhteyden toteuttamiseen. Erityistä IT -osaamista ei enää tarvita etäyhteyksien luomiseen ja hallintaan. TOSIBOX® etäyhteys on myös kustannustehokas ratkaisu, koska tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä, eikä ylläpidosta tule ylimääräisiä ”pilvipalvelu-kustannuksia ”.

UTU Automation Oy toimii Tosibox Oy:n jälleenmyyjänä lähinnä teollisuusautomaatio- ja taloautomaatiosovelluksissa. Varastoltamme Ulvilasta löytyvät kaikki TOSIBOX® -tuotteet sekä myös laaja valikoima oheislaitteita ja lisävarusteita (mm. modeemit, antennit ja tiedonsiirtomuuntimet).

Crevis

Crevis on vuonna 2000 perustettu yritys, joka on keskittynyt tehdasautomaation I/O-tuotteisiin. Tämä painopiste on kasvanut kattavaksi tuotevalikoimaksi modulaarisia I/O-etäpäätteitä ja visiojärjestelmiä. Jatkuvalla tuotekehityksellä ohjataan tuotteiden kehitystä käytettäviin kenttäväyliin, kuten esimerkiksi CC-Link IE, Ethernet/IP, Profinet, Modbus TCP sekä EtherCAT.

UTU Automation Oy:n tuoteohjelmaan kuuluvat Creviksen I/O-järjestelmät kaikille mahdollisille käyttöalueille. Nämä järjestelmät ovat yhteensopivia markkinoiden käytetyimpien kenttäväylien kanssa. Crevis tuotteiden myynti on aloitettu Suomessa noin 15 vuotta sitten.

ELCO Industrial Automation

ELCO Industrial Automation on perustettu vuonna 2003 ja se valmistaa automaatioratkaisuja ja -tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Tuotetarjonnasta löytyy mm. enkoodereita, IO-link ja hajautetun I/O:n tuotteita sekä sensoreita. IO-link on helppo ja nopea tapa liittää sensoreita osaksi automaatiojärjestelmää. Elcon IO-link tarjonnasta löytyy master-moduulit EtherCAT, Profinet ja Ethernet IP protokollille.

UTU Automation tarjonnasta löytyy niin IO-link kuin IP67 hajautetun I/O:n tuotteita. Näin pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laajemmin ja monipuolisemmin ja vastaamaan mahdollisimman kattavasti uusiin mahdollisuuksiin laiterakennuksessa.

Novakon Co., Ltd

Novakon Co., Ltd on taiwanilainen teollisuuslaitteisto- ja ohjelmistovalmistaja, jonka ydinosaamiseen kuuluu paneeli-PC:t, operointipaneelit ja IIoT-protokollamuuntimet sekä ohjelmistoja mm. visuaalisointiin ja teollisuusprotokollien hallintaan. Novakonin päämaja sijaitsee Taipeissa ja yritys on perustettu 2010. Novakonilta löytyy useampi tuotantolaitos ja tuotekehityskeskus Taiwanista sekä tytäryhtiöitä useasta maasta. Novakon on osa isoa taiwanilaista iBASE Technologya. 

UTU Automation haluaa Novakonin kanssa tarjota asiakkailleen ensiluokkaisia paneeli-PC-tuotteita ja tarjota protokollamuuntimen myötä mahdollisuutta yhdistää iäkkäämmätkin laitteet ja protokollat IT/OT rajapinnan yli esim. SCADA järjestelmiin.  

Ota yhteyttä!

Täytä viereinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. Voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia meille kenelle tahansa, niin välitämme asiasi oikealle UTU Automaation asiantuntijalle.