IO-Link

UTU Automation tarjoaa myös IO-link tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Elco Industrial Automation GmbH valmistaa IO-link ja hajautetun I/O:n tuotteita IP20 ja IP67 suojauksin eri väyläratkaisuille.

IO-link on nopea ja tehokas tapa yhdistää ja hallita sensoreita ja muita yhteensopivia toimilaitteita osana automaatiojärjestelmää. IO-linkin eräänä etuna voidaan pitää sitä, ettei se ole tiettyyn valmistajaan sidonnainen kommunikointistandardi.

IO-link toimii Master / Slave toimintaperiaatteella, jossa Master-moduuliin yhdistetään suoraan IO-link toimilaitteita ja/tai toimilaitehubeja (Sensor hub). Master-moduulin luoma yhteys toimii rajapintana ylemmän automaatiojärjestelmän ja dataa lähettävien ja keräävien sensorien välille. Masteri valitaan käytettävän kommunikointiprotokollan (esimerkiksi EtherCAT tai Profinet) mukaan.

Mitä etuja IO-link tuo?

  • Käyttöönotto on nopeaa yksinkertaisen kaapeloinnin johdosta
  • Koneen tehokas käyttö vähentyneiden seisokkien, korkean koneiden käytettävyyden ja optimoidun kapasiteetin käyttöasteen ansiosta
  • Yksinkertainen parametrointi
  • Anturien nopean ja yksinkertaisen vaihdon johdosta huolto on nopeaa ja vähäistä (parametriarvot tallentuvat Master-moduuleihin)

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.