Teollisuuden protokolla-, sarja- ja kuitumuuntimet

UTU Automation tarjoaa kattavasti teollisuuden eri protokollamuuntimia sekä Novakonilta että Korenixiltä. Novakonin portfolioon kuuluu mm. teollisuustietokoneita, paneeli PC:tä sekä protokollamuuntimia.

Korenix tarjoaa valikoiman kuitu-/media-, protokolla- ja sarjamuuntimia teollisuuden tarpeisiin, joilla voit laajentaa tai rakentaa kattavan tiedonsiirtoverkoston vaativaankin toimintaympäristöön.

Novakonin protokollamuuntimella yhdistät helposti koneesi ja laitteesi pilvipalveluihin, SCADA järjestelmiin tai muihin IT-puolella vaikuttaviin järjestelmiin. Kattavien liityntöjen ansiosta voit yhdistää laitteesi ja siirtää tiedot haluamaasi muotoon ja haluamaasi paikkaan, sillä GW-01 protokollamuunnin toimii porttina OT/IT verkkojen välillä. GW-01 avulla vois myös yhdistää vanhempia protokollia ja järjestelmiä IT/OT-rajapinnan yli.

Korenixiltä löytyy perintesemmät kuitu- ja sarjamuuntimet, joiden avulla voit helposti muuttaa esimerkiksi Ethernetin ja kuidun välillä tai muuntaa eri sarjaliikenneväylien välillä.

  • Mediamuuntimet eli kuitumuuntimet ovat suunniteltu eri datayhteysmuotojen muuttamiseen tavasta toiseen, eli tavallisesti Ethernetistä kuituun. Tarjolla olevista kuitumuuntimista löytyy tuotteet 10/100BaseTX- / 1000BaseTX-yhteyksien ja kuidun välille, niin yksi- kuin monimuotoyhteyksiin. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita hyvin vaativiinkin olosuhteisiin.
  • Sarjamuuntimilla voit muuttaa tietoa Ethernet ja sarjaliikenneväylien (RS232, RS422, RS485) välillä. Korenixin tuoteportfoliosta löytyy myös tuotteita, jos tarpeena on muuttaa eri sarjaportista toiseen, esimerkiksi RS232:sta RS422.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.