Teollisuuden protokolla-, sarja- ja kuitumuuntimet

UTU Automation tarjoaa kattavasti teollisuuden eri protokollamuuntimia sekä Novakonilta että Korenixiltä. Novakonin portfolioon kuuluu mm. teollisuustietokoneita, paneeli PC:tä sekä protokollamuuntimia.

Korenix tarjoaa valikoiman kuitu-/media-, protokolla- ja sarjamuuntimia teollisuuden tarpeisiin, joilla voit laajentaa tai rakentaa kattavan tiedonsiirtoverkoston vaativaankin toimintaympäristöön.

Novakonin protokollamuuntimella yhdistät helposti koneesi ja laitteesi pilvipalveluihin, SCADA järjestelmiin tai muihin IT-puolella vaikuttaviin järjestelmiin. Kattavien liityntöjen ansiosta voit yhdistää laitteesi ja siirtää tiedot haluamaasi muotoon ja haluamaasi paikkaan, sillä GW-01 protokollamuunnin toimii porttina OT/IT verkkojen välillä. GW-01 avulla vois myös yhdistää vanhempia protokollia ja järjestelmiä IT/OT-rajapinnan yli.

Korenixiltä löytyy perintesemmät kuitu- ja sarjamuuntimet, joiden avulla voit helposti muuttaa esimerkiksi Ethernetin ja kuidun välillä tai muuntaa eri sarjaliikenneväylien välillä.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.