Tosibox - Suojatut etäyhteyslaitteet / teollisuusreitittimet

Tosiboxilla etäyhteydet nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti

Maailman ensimmäinen Plug and Go™ -etäyhteyslaite TOSIBOX® mahdollistaa täysin uudenlaisen automaattisen tavan muodostaa etäyhteys, helposti ja nopeasti, sillä Tosiboxin patentoitu teknologia takaa turvallisen tiedonsiirron OT verkossa (operatiivinen verkko). Tosibox voidaan optimoida juuri yrityksenne tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi, aina yhdestä TOSIBOX® lukosta ja avaimesta suurempiin useiden lukkojen ja keskuslukkojen kokonaisuuksiin.

Connectivity – Data – Security – Automation

Tosibox pyrkii vastaamaan nykypäivän OT-järjestelmien ja infran rakentamisen yleisimpiin haasteisiin; kustannus, monimutkaisuus ja kyberturvallisuus

Edistyksellinen Platform

Tosiboxin toiminta pohjautuu sen patentoituun tapaan muodostaa turvallinen yhteys laitteillesi operatiivisessa verkossa. Tosibox luo yhteyden automaattisesti käyttäen salattua VPN-tunnelia, joka takaa, että laitteesi ja tietosi ovat turvassa. Tosiboxin alusta vain muodostaa yhteyden käyttäjän ja laitteen välille, jonka jälkeen vain käyttäjä näkee tarkasteltavan datan. Eli data ei kulje Tosiboxin tai muidenkaan osapuolten läpi, jolloin tieto ja yhteys säilyy erittäin yksityisenä ja hyvin salattuna.

  • Yhteyden suojauksessa käytetään 256-bittistä salausta
  • ISO-sertifioitu (ISO 27001 ja ISO 9001), jotta on voitu varmistua käyttäjän ja tietojen kyberturvallisuudesta.

Vapaus käyttäjällä

Käyttäjä voi itsenäisesti hallita laitteiden ja käyttäjien oikeuksia omatoimisesti, oli sitten kyseessä etäkäyttö, jatkuva tiedonseuranta tai reaaliaikaisen datan keräämien. Modulaarisuuden ja skaalattavuuden ansiosta Tosiboxin teknologia tarjoaa joustavuutta ja laajennettavuutta. Oli tarpeesi tänään mikä tahansa, voit kasvattaa ja kehittää järjestelmääsi matkan varrella, kun uutta tarvetta ilmenee ja toimintasi kasvaa. 

  • Etäyhteyden muodostaminen onnistuu käyttäjältä itsenäisesti
  • Tietokoneelle ei tarvitse tehdä uusia ohjelmointeja, asentaa etätyöpöytäohjelmia eikä myöskään erillisiä räätälöityjä lisäliittymiä tarvita
  • Yhteys muodostuu lisäksi täysin automaattisesti ja tietoturvallisesti

Räätälöidyt Tosibox -etäyhteyssalkut

UTU Automation toimittaa räätälöityjä "Tosibox- salkkuja" asiakaskohtaisiin sovelluksiin. Tavallisimmin laitekokoonpano sisältää Tosibox lukon, modeemin mobiiliyhteyttä varten ja ulkoisen magneettiantennin kuuluvuuden parantamiseksi. Lisävarusteena saatava sarjaporttipalvelin tuo sarjaliikennelaitteet etäyhteyden piiriin ja siten mahdollistaa edullisen etäyhteyden myös laitteisiin ilman ethernet-yhteyttä. Profibus-järjestelmiin yhteys saadaan protokollamuuntimen avulla.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.