Beijer Electronics - etäkäyttö ja IIoT

IoT -tuotteet älykkäällä liitettävyydellä

BoX2 – sarja

BoX2 on joukko IoT-tuotteita, jotka tarjoavat älykkäät liitännät ja mahdollisuuden lisätä valinnaisia, älykkäitä lisätoimintoja:

  • Eri merkkisten automaatiolaitteiden välinen tiedonvaihto
  • IoT-ratkaisut tallentamaan ja käyttämään tietoja pilvessä
  • Oloarvotietojen käyttäminen mobiililaitteilla HTML5-muodossa
  • CODESYS-ohjauksen integroituvuus
  • Älykkäitä toimintoja, kuten paikallisen tietokannan tallennus, hälytyspalvelut, reseptiikka, raportointi, C # -ohjelmointi jne.

BoX2 -tuotteet ovat joustavia käyttää ja käyttöönottaa. Ne konfiguroidaan helposti WARP Engineering Studio -ohjelmiston avulla, jolla myös yhdistät koneita ja tietojenkäsittelyjärjestelmiä pilvessä. Älykkäät toiminnot määritetään iX-ohjelmiston kautta, kuten HMI-tuotteissa.

Liitettävyys pilvipalveluun

BoX2 voi toimia pilvipalvelun yhdyskäytävän, jolloin se muuntaa ja siirtää paikallisen automaatiolaitteen tiedot pilvessä oleviin tietoihin. Tiedot siirretään turvallisesti Beijer Electronics:n tarjoamaan pilveen käyttäen turvallista salausta. Jokaisella BoX2 -tuotteella on jäljitettävät identiteettitunnisteet, joita käytetään laitteen tunnistamiseen pilvessä ja laitteiden ja pilven välisen tiedonsiirron hyväksymiseen. Laitteet eivät ole koskaan näkyvissä julkisessa internetissä. Beijer Electronics -pilveä isännöi Microsoft Azure, joka hallinnoi organisaatioita, käyttäjiä, laitteita, laiteryhmiä, pilvitietoja ja rooleja WARP Engineering Studion kautta. 

 

Mobiilikäyttöliittymä

BoX2 -tuotteet toimivat myös seuraavan sukupolven HMI-palvelimena, joka yhdistää palvelintoiminnot sisäänrakennetun web-palvelimen kautta. Käyttöliittymä tarjotaan HTML5-pohjaisena mille tahansa yhteensopivalle päätelaitteelle. Uuden sukupolven HMI-ratkaisu pitää sinut sinut ajan tasalla järjestelmän tilatiedoista ja muista tärkeiden tiedoista selkeästi interaktiivisella grafiikalla. BoX2-sovelluksiin voidaan lisätä uusia älytoimintoja, kuten paikallinen tietokantavarasto, reseptiikka ja hälytyskäsittely.

Laitteiden välinen tiedonvaihto

BoX2 voi toimia protokollamuuntimena, mikä mahdollistaa kahden tai useamman eri automaatiolaitteen tietojen vaihdon ja yhteentoimivuuden. Ajurit eri automaatiolaitteille asennetaan BoX2 -yhdyskäytävään, joka muuntaa yhden verkon tietomuodot, datanopeudet ja protokollat sen verkon protokolliksi, jossa tiedot liikkuvat. BoX2 tukee myös OPC UA -rajapintaa, joka on suunniteltu yhdistämään ERP-järjestelmät, analyyttiset työkalut, tietokannat ja muut automaatio- ja tietojärjestelmät.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.