IO-Link – sensorit ja toimilaitteet helposti osaksi automaatiojärjestelmää

UTU Automationin tuotetarjonta on laajentunut ELCO Industrial Automationin IO-Link ja IP67 hajautetun I/O:n tuotteilla.

 

IO-Link tuotteet perustuvat ”master-slave” -toimintaan ja master-moduuleita on tarjolla EtherCAT, Profinet ja Ethernet IP kommunikointiprotokolliin. Master-moduuliin voidaan liittää suoraan haluttu toimilaite tai vaihtoehtoisesti toimilaitehubi, joka mahdollistaa useamman laitteen kytkennän. Tutustu IO-link tuotteisiimme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Meihin on helppo olla yhteydessä. Kaikki asiantuntijoidemme yhteystiedot ovat esillä kotisivuillamme ja autamme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä.

Olethan yhteydessä pienessäkin asiassa!

Automaation osaava kumppani

UTU Automation Oy toimittaa maailman johtavia automaatioratkaisuja. Tärkeimmät tuotteemme ovat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä käyttöliittymät ja näiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua OEM-valmistajille, automaation järjestelmäintegraattoreille ja teollisuudelle.

Olemme osa kotimaista Urho Tuominen -perheyhtiötä eli UTU-konsernia. UTU-konsernilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä UTU-konsernin palveluksessa on noin 190 henkilöä. Vuonna 2022 UTU-konsernin liikevaihto nousi 55 M€:oon.

UTU Automation #OsaajaTekee

Ota yhteyttä!

Täytä viereinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. Voit myös soittaa ja laittaa sähköpostia meille kenelle tahansa, niin välitämme asiasi oikealle UTU Automaation asiantuntijalle.