Taajuusmuuttajat

UTU Automation tarjoaa kattavan valikoiman taajuusmuuttajia teolliseen käyttöön. Valikoima sisältää yleisiin ja vaativiin käyttösovelluksiin suunniteltuja ratkaisuja, joilla voidaan ohjata sekä oikosulku- että kestomagneettimoottoreita. Laitteet sisältävät edistyksellistä teknologiaa sekä tehokkaita toimintoja asennon, nopeuden ja vääntövoiman ohjaukseen. Mitsubishi Electricin kattavasta valikoimasta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan taajuusmuuttajan.

Lataa tästä Mitsubishi Electric taajuusmuuttajien FR-Configurator

Moottorikäyttöihin tarkoitetut taajuusmuuttajat ovat yksi teollisuusautomaatioratkaisujen avainkomponenteista. Mitsubishin taajuusmuuttajia on myyty jo yli 30 vuoden ajan maailmanlaajuisesti ja niitä on yli 28 miljoonaa kappaletta aktiivisessa käytössä ympäri maailmaa.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta tarjoamme käyttöösi uusimmat moottorikäyttöjen innovaatiot. Uusimmat 64-bittiset RISC -prosessorit, edistyneet ohjelmistoratkaisut ja uusimmat tehoelektroniikkakomponentit tekevät Mitsubishin moottorikäyttöratkaisuista tehokkaita, luotettavia ja helppokäyttöisiä. Siksi voit luottaa että löydät valikoimastamme käyttöösi soveltuvat ja kilpailukykyiset tuoteratkaisut.

Mitsubishi -taajuusmuuttajat täyttävät Euroopan Unionin 2014/35/EU pienjännitedirektiivin, 2014/30/EU EMC -direktiivin ja konedirektiivin 2006/42/EC määritelmät ja vaatimukset. Kaikki tuotteet ovat CE-sertifioituja edellä mainittujen Eurooppalaisten standardien mukaan, mutta myös UL, cUL, EAC, CCC ja useiden merenkulun standardien mukaan.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.