Planeettavaihteet

WITTENSTEIN-planeettavaihteet ovat täydellinen valinta, kun suorituskyky ja prosessin vakaus ovat etusijalla.

Monipuoliset asennusmahdollisuudet 

  • Riippumatta siitä, mihin asentoon vaihde asennetaan, se sisältää aina saman määrän öljyä. Vaihteiden asennusmahdollisuudet ovat monipuoliset: voit asentaa vaihteen pysty- tai vaakasuuntaan ja suunnata ulostulon joko ylöspäin tai alaspäin.

Helppo asennus moottoriin 

  • Yksinkertainen ja turvallinen asennusmenetelmä vaatii vain yhden työvaiheen. Patentoitu WITTENSTEIN alpha -liitin on saatavana myös lämmönvaihteluihin mukautuvana vaihtoehtona.

Hiljainen käyntiääni 

  • SP+- ja TP+-vaihteista kuuluu vain kuiskaus. Suoralla hammastuksella varustettuihin SP- ja TP-vaihteisiin verrattuna +-mallin vaihteiden käyntiääni on 6 desibeliä (dB(A)) hiljaisempi. Näin pienelläkin erolla on huomattava vaikutus: +-mallin vaihteet käyvät niin tasaisesti, että niiden aiheuttama tärinä on tuskin havaittavissa.

Tarkka paikoitus 

  • SP+- ja TP+-vaihteet mahdollistavat tarkan paikoituksen mutta vievät entistä vähemmän tilaa, sillä malleissa on onnistuttu edellisiin malleihin verrattuna parantamaan kiertojäykkyyttä, mikä puolestaan tekee paikoituksesta tarkempaa.

Erittäin pitkä käyttöikä 

  • +-sarjan vaihteiden tiivisterenkaat ja niiden materiaalit on erityisesti suunniteltu pitkän käyttöiän varmistamiseksi.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme, jotta löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Otathan yhtettä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkolomakkeen kautta.