GX Works3

GX Works3 -työkalu tarjoaa kustannustehokkaan suunnittelu- ja ylläpitotyökalun kaikkiin FX5-logiikkaprojektien elinkaarivaiheisiin. Järjestelmätason konseptisuunnittelu, ohjelmointiympäristö, tiedonkeruu ja monitorointi sekä kunnossapitovaiheen diagnosointi ovat GX Works3 -työkalun perustoiminnallisuuksia.

Järjestelmäsuunnittelun graafinen käyttöliittymä tarjoaa täydellisen komponenttikirjaston, josta logiikan optioiden liittäminen ilman aiempaa kokemusta onnistuu hiirellä kuvakkeita raahaamalla. Konfiguroinnin tarkastustoiminto estää konfigurointivirheet ja varmistaa kokonaisuuden toimivuuden jo varhaisessa vaiheessa ja näin auttaa tehostamaan ohjelmointityötä.

IEC:n mukaiset ohjelmointikielet sekä kattava kirjasto toimintolohkoja eri sovelluksiin, toimintoihin ja tuotteisiin tekevät ohjelmoinnista vaivatonta ja nopeaa. Selkeä ja hierarkinen navigointivalikko helpottaa ohjelmoitujen toimintojen löytymistä ja näin tehostaa käyttöönottoa ja valvontaa. Ohjelmoijalla on mahdollisuus luoda omia toimintolohkoja, rutiineja ja makroja helpottamaan usein toistuvia logiikkaohjelman toimintoja.

GX Works3 tarjoaa logiikkaohjelman simulointitoiminnot, jotka ulottuvat aina Simple Motion -liikkeenhallinnan toimintoihin saakka. Reaaliaikainen käytönaikainen monitorointi auttaa ongelmanratkaisussa ja oloarvotiedon tallennus graafisesti tai numeerisena auttaa nopeiden tapahtumien jäljityksessä. FX5U:n sisäänrakennettu tapahtumamuisti voidaan lukea GX Works3 -työkalun avulla yhtä lailla kuin diagnosoida kaikki logiikan toiminnot ja laajennusmoduulit.

Kansainvälinen GX Works3 -työkalu mahdollistaa jopa monikieliset ohjelmakommentit ja suunnitteluprojekti on helposti käännettävissä loppuasiakkaiden kielille menettämättä alkuperäiskielisiä tekstejä ja rivikommentteja.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli