WebIQ – luo nopeasti ja edullisesti kätevät mobiilinäytöt koneautomaatioon

Beijer Electronicsin ja Smart HMI GmbH yhdessä kehittämä WebIQ on 100 % nettipohjainen visualisointityökalu, jonka avulla teet helposti niin mobiilipäätteet kuin PC-näytöt koneen visualisointiin. WebIQ toimii sisällön hallintajärjestelmänä HMI ja SCADA light ympäristössä.

Luo ratkaisusi visuaalinen ilme valmiiden visuaalisten pienoisohjelmien avulla. Hallitse esimerkiksi käyttäjäoikeuksia, hälytyksiä ja historiadataa. Yhdistä prosessisi OPC UA avulla ja voit käyttää operointipaneeliasi missä ja milloin haluat.

  • Työkalu web operointipaneeleille ja SCADA light sovelluksille
  • 100 % web teknologiaa: HTML5, CSS, JavaScript ja Websocket kommunikointiprotokolla
  • HMI:t ja sovellukset toimivat jokaisella HTML5 yhteensopivalla laitteella (PC, tabletti, puhelin jne.)

Kumppanitarina WebIQ -työkalusta

Kumppanimme, Finno Solutions Oy on käyttänyt WebIQ työkalua useissa kohteissaan. Kari Kivistö / Finno Solutions kertoo kokemuksistaan seuraavasti:

”Erityisen innoissamme olemme yhteistyöstä UTU/Beijers ja Smart HMI GMBH:n kanssa. Kehitämme yhdessä ammattimaisia ja tehokkaita käyttöliittymiä, jotka toimivat 100% web-pohjaisesti. Käyttöliittymissä käytämme WebIQ-ohjelmistoa, joka tukee täysin responsiivisia näyttöjä, joten käyttöliittymät toimivat sujuvasti PC:ssä, tabletissa ja älypuhelimessa. Käyttämämme sovellus WebIQ on siis laiteriippumaon, avoin ja joustava. Voimme tarjota täydelliset käyttöliittymäratkaisut ja mukautetut widgetit asiakkaan omalla tyylillä eri laitevalmistajien järjestelmiin. Näin ne erottuvat tehokkaasti kilpailijoista.”

Lisää tietoa WebIQ – HMI ympäristöstä saat:

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli