Bredt utvalg av svart materiell med tilbehør

Svarte kanaler løfter hele kontoret.

Den populære BRP veggkanalen finnes både i hvit og svart som standard farge. Svart farge på kanalen gir et ekstra løft til de fleste installasjoner.

BRP veggkanaler fra Hager kombinerer moderne design med et gjennomprøvd uttakssystem og formdeler som gjør dette til en perfekte løsningen for elektriske installasjoner. 

Om det dreier seg om yrkesbygg, butikker, skoler, kontorlandskap eller cellekontorer, så er BRP et godt og varig valg for tradisjonell 230 V kabling og datakabling. Den har med sitt fluktende frontlokk ikke bare et tiltalende utseende, men takket være 80 mm bredde er det spesielt godt egnet for montering av standard kontakter og brytere. Med dette frontlokket, kan vi også montere kontakter og brytere som har mindre rammestørrelse enn 80 mm uten bruk av verktøy. Takket være de dekkende formdelene får du alltid en pen finish. Formdelene kompenserer for ujevn-heter i veggen, og kompenserer også med opp til 5° for hjørner som ikke er eksakt 90°.

Her har vi plukket ut de mest populære svarte produktene. Her har vi laget det enkelt men samtidig tilstrekkelig. Få produkter dekker et stort område. Det er lett å finne riktig produkter som passer sammen på en tosidig oversikt. Last den gjerne ned og skriv den ut om du vil ha den lett tilgjengelig. 

Det mest populære svarte materiellet er uten tvil den lekre BRP kanalen fra Hager, som vi vil påstå at hever standarden i de fleste installasjoner, ta gjerne kontakt med oss om du vil ha eksempler.

Forrige artikkel Neste artikkel