Automaatiotuotteita ääriolosuhteisiin – katso uudet tuotteet ja tutustu valikoimaamme

Extreme-operointipääteperhe vaativiin olosuhteisiin

Beijer Electronics extreme -operointipäätteet on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ympäristön käyttölämpötila voi olla – 30 °C …+ 70 °C, joten se soveltuu ulkoasennukseen myös talvella. Saatavilla on myös suojausluokaltaan IP66 olevia päätteitä. Harri Erkinheimo esittelee alla olevalla videolla Extreme-päätettä ja kertoo tarkemmin käyttökohteista.

Jotta voit katsoa videon, hyväksy nämä evästeet: statistics, marketing

Solcon Industries Ltd. uusi RVS-AXO – pehmeäkäynnistin

Solcon Industries Ltd. uusi RVS-AXO – pehmeäkäynnistin on kilpailukykyinen ratkaisu oikosulkumoottorin käynnistämiseen silloin, kun ei tarvita nopeuden säätöä. Tämä käynnistin on saatavilla 1.5  kW…37 kW:n moottoriteholle.

Kytkimet, reitittimet ja mediamuuntimet

Tuoteohjelmaamme kuuluu myös Korenixin kytkimet, reitittimet ja mediamuuntimet. Korenixin laajasta valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima hallittavia kytkimiä. Alla olevasta linkistä löytyy tuoteluettelo ja excel – pohjainen Korenix-tuotteiden valintaopas.

Crevisin uusi G-sarjan hajautus I/O

Crevis on tuonut markkinoille uuden G-sarjan hajautus- I/O:n. Saatavilla on tärkeimmät väyläliitynnät, kuten Modbus TCP, EtherNet IP, Profinet, EtherCat, CC-Link IE ja CC-Link IE Field Basic. G-sarjassa on  myös erittäin kilpailukykyinen sähköverkon analysointimoduli GT-3901, jonka avulla saadaan tarkka tieto virrasta, jännitteestä, tehosta ja myöskin cos phi -arvosta.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli