Kriittistä informaatiota Tosibox Lukko 100:sta

Tosibox käyttäjiä, joilla on vielä käytössään Lukko 100 (TBL1EU), ohjeistetaan päivittämään laitteensa viimeisimpään ohjelmistoversioon 3.3.8 (julkaistu 19.5.2022). Päivittämättömän tuotteen käyttäminen aiheuttaa merkittävän tietoturvariskin joko asiakkaallenne tai liiketoiminnallenne.

Tosibox kehittää ja päivittää omia taustajärjestelmiään taatakseen kyberturvallisuuden tulevaisuudessakin, ja näiden päivitysten myötä on erittäin tärkeä, että Lukko 100 (ja myös muutkin Lukot) olisi päivitetty viimeisimpään ohjelmistoversioon.

Korvaa tai päivitä – Sinä valitset

Vaihtoehto 1: Lukkojen korvaaminen

Korvaa käytössänne olevat Lukko 100:t uudemmilla Tosibox lukkotuotteilla. Tällä pystytään välttymään haavoittuvuuksilta, joita Lukko 100:n tuen loppuminen saattaisi aiheuttaa.

Korvaaminen on suositeltavaa kaikille Tosibox Platform -käyttäjille. Tällöin voidaan taata TosiControlin ja HUB-tuotteiden kanssa mahdollisimman sulava käyttökokemus.

Vaihtoehto 2: Lukkojen päivittäminen (pakollista)

Varmista, että kaikki Lukko 100:set on päivitetty viipymättä softaversioon 3.3.8., 30.4.2024 mennessä. Lukon päivittämisessä kannattaa huomioida, että Lukko 100:t tulevat elinkaarensa päähän (End of Life) kesäkuun lopussa (30.06.2024). Tämän jälkeen Lukko 100 ei tule enää uusia päivityksiä.

Myyntimme auttaa Sinua parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä. Otathan yhteyttä!

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli