Novakon GW-01 protokollamuunnin IT/OT rajapintaan

Novakonin GW-01 protokollamuunnin toimii yhdyskäytävänä IT ja OT verkkojen välillä. Se tukee laajasti eri teollisuuden protokollia, PLC-ajureita ja IIoT palveluita, mikä mahdollistaa myös vanhempienkin laitteiden tiedonsiirron ja -keräämisen IT-verkkoon.

Kompakti GW-01 protokollamuunnin

ARM® Cortex A8 (1 GHz) mikroprosessorilla varustettu GW-01 on kompakti DIN-rail-yhteensopiva teollisuusprotokollamuunnin. Protokollamuuntimessa on kaksi Ethernet-porttia ja COM-porttia (DB9 x 1 RS-232 x 1:lle; RS-422/485 x 1), jotka mahdollistavat joustavan liitynnän eri laitteisiin. GW-01 protokollamuunninta on saatavana kahta eri mallia, jotka eroavat SDRAM ja eMMC muistin osalta.

Laitteen teho- ja kommunikointiportit ovat eristetyt ja sen pinnoitetut piirilevyt tarjoavat suojaa kosteutta, pölyä ja korroosiota vastaan. Laitteen laaja lämpötila-alue, -20°C – 70°C, tarjoaa korkean luotettavuuden ja kestävyyden ankarissakin olosuhteissa.

GW-01 konfiguroidaan Novakon iM-Connect® verkkopohjaisella ja helppokäyttöisellä sovelluksella. Se tarjoaa erilaisia teollisia viestintäprotokollia, PLC-ajureita ja IIOT-pilviyhteyksiä.

Novakon ja Tosibox yhteistyössä

Novakon ja suomalainen teollisuuden tiedonsiirto- ja etäyhteysteknologiavalmistaja Tosibox tekevät läheistä yhteistyötä. Tämän seurauksena GW-01 protokollamuuntimessa on Tosibox LFC (Lock for Container) ohjelmistovalmius, joka mahdollistaa GW-01 protokollamuuntimen käytön Tosibox reitittimenä teollisuusverkoissa. GW-01 toimii siis verkossa Tosibox -lukkona ja omaa samat kyberturvalliset etäyhteys- ja datansiirto -ominaisuudet kuin Tosibox laitteet. Tosibox LFC toiminnon aktivoimiseen tarvitset vain Tosibox LFC lisenssin.

Lue lisää protokollamuuntimen ominaisuuksista tuotesivuiltamme ja kysy tarjousta myynniltämme:

Tutustu tuotteeseen:

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli