Rekry: Aluemyyntipäällikkö UTU Automation Oy:lle

Panostamme kasvavaan teollisuuden automaatioratkaisut -liiketoiminta-alueeseen ja haemmekin nyt joukkoomme:

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarvitsemme lisää myyntivoimaa kasvavaan liiketoimintaamme ja haluamme sinut mukaan UTU Automationin tiimiin! Pääset työskentelemään osaavassa ja tekevässä porukassa sekä modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Tulet tehtävässä myymään kokonaisvaltaisesti UTU Automationin teollisuusautomaatioratkaisuja eri asiakasryhmille nimetyllä alueella. Ensisijaisesti toimipaikkasi sijaitsee Tampereella, mutta myös Vantaa ja Ulvila ovat mahdollisia.

Kohderyhmäsi on ensisijaisesti kone- ja prosessilaitevalmistajat. Muita asiakasryhmiä ovat teollisuusautomaation järjestelmätoimittajat ja sähköurakoitsijat. Myyntiä tukee UTU Automationin tuotehallinta, tekninen tuki ja toimistomyynti sekä olemassaoleva asiakaskunta. Odotamme sinulta aktiivista uusien asiakkuuksien hankintaa.

Toivomme, että sinulla on:

  • Vahva myynnillinen ote ja kyvykkyys menestyksekkääseen järjestelmämyyntiin
  • Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ratkaista asiakkaan tarpeet oivallisen asiakasymmärryksen kautta
  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (koneautomaatio tai sähkötekniikka)
  • Riittävä englannin kielen ja erinomainen suomen kielen taito
  • Tiimipelaajan pelivälineet ja kanssapelaajia innostava positiivinen asenne
  • IIoT- ja/tai koneautomaation anturiteknologian tekninen ja/tai myynnillinen kokemus on eduksi

Tehtävän luonne antaa sinulle mahdollisuuden itsenäisesti muokata aikataulujasi ja liikkumistasi. Työviikostasi tulee kulumaan yli puolet asiakaskontaktien parissa. Toiminta-alueesi ja nimetyt asiakkuudet määritetään toimipaikkasijaintisi perusteella.

Meille on tärkeää, että utulaiset voivat hyvin ja viihtyvät talossa. Tarjoamme työntekijöillemme kelpo edut, joilla voit hyvin yrityksessämme, mutta myös kehität omaa ammatillista osaamistasi. UTU on hyvä työpaikka nyt ja tulevaisuudessa!

Miten haen paikkaa?

Toteutamme hakuprosessin yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa. Lähetä hakemus SU 7.4.2024 mennessä osoitteeseen niina.karjalainen@talenthunters.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Sami Lehto numerosta: +358 50 525 7755. Parhaiten tavoitettavissa to 21.3. klo 10-11 ja ma 25.3. klo 13-14.

Mikä UTU-konserni?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on 190 henkilöä. Vuoden 2023 liikevaihtomme oli 53 MEUR ja kasvumme on ollut voimakasta. Me UTU Automationilla panostamme kasvavaan teollisuuden automaatioratkaisut -liiketoiminta-alueeseen, hyppäätkö mukaan?

Jotta voit katsoa videon, hyväksy nämä evästeet: statistics, marketing
Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli