UTU Automation testasi luotettavuuttaan asiakaskyselyllä

Joulukuussa 2023 testasimme luotettavuuttamme ensimmäistä kertaa asiakaskyselyn avulla. Kyselyssä keräsimme mielipiteitä mm. tuotteista, toimitusajoista, hintatasosta, myynnin ja teknisen tuen osaamisesta sekä asiakaspalvelun laadusta.

UTU AUTOMATION NPS 71!

Tulokset olivat paremmat kuin osasimme odottaa – NPS -tulokseksi saavutimme arvon 71! Kyselyyn valitsimme noin 100 asiakasyritystä ja kysely lähetettiin 236 henkilölle.

Kiitos tästä kuuluu koko henkilöstöllemme. Kiitämme myös nöyrimmin asiakkaitamme tästä palautteesta ja pyrimme edelleenkin parantamaan palvelutasoamme saadun palautteen perusteella!

Asiakkaidemme kommentteja:

  • ”Hyvä ja ammattitaitoinen palvelu.”
  • ”Yhteistyö toimii selkeästi ja nopeasti.”
  • ”Kaikki toimii hyvin ja saan vastaukset myyjältä nopeasti. Kiitos.”
  • ”Tuotteita hyvin varastossa. Myynnin aktiivisuus ja ammattitaito kiitettävällä tasolla.”

Erityistä kiitosta olemme saaneet asiakaspalvelun laadusta, myynnin ammattitaidosta ja teknisen tuen osaamisesta. Parannusehdotusten joukosta korostuivat toiveet uusien tuotteiden selkeämmästä esilletuonnista ja hinnoittelusta.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme arvokkaasta palautteesta ja luottamuksesta. Palautteenne auttaa meitä kehittymään ja palvelemaan teitä entistäkin paremmin. Kiitos, että olette osa menestystämme!

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli