Tiedote: Huomioitavaa asiaa Tosibox lukkojen ylläpitotuesta

Arvoisat asiakkaamme. Tässä tiedotteessa informaatiota uusien Tosibox tuotteiden ylläpitotuesta.

Tosiboxin lukoissa neljän vuoden ylläpitotuki

Tosibox lukkoihin ei sisälly elinikäistä ylläpitotukea, mikäli tuotteita käyttää vain niin sanotusti etäyhteyksien muodostamiseen ja tuotteet on ostettu kertaveloitteisesti. Ostettaessa Tosibox lukko -tuotteet sisältävät neljän vuoden ylläpitotuen ja tämän jälkeen kaikkien ominaisuuksien jatkamiseksi on ostettava ylläpitolisenssi. Nämä lisenssit ostetaan lukkokohtaisesti vuodeksi kerrallaan.

Mikäli käytössä on Tosibox HUB, niin HUBiin yhteyslisenssein yhdistetyt lukot eivät tarvitse erillistä ylläpitolisenssiä, vaan ylläpito sisältyy HUBissa oleviin laitteisiin automaattisesti. Tosiboxin tuotteita voi hankkia myös ”subscription”-mallilla eli niin sanotusti leasing-mallilla, jolloin ylläpito sisältyy lukkoihin.

Tuotteet eivät lakkaa toimimasta neljän vuoden jälkeen, mutta niihin ei ole enää saatavilla tietoturva- ja laitteistopäivityksiä ilman vuosilisenssiä.

HUOM! Ylläpitotuki on eriasia kuin laitetakuu. Kaikissa Tosibox tuotteissa on vakiona kahden vuoden laitetakuu, jota voi laajentaa erillisellä lisenssillä. Ylläpitotuki ei koske siis tätä takuuta.

Lisätietoja tuotepäälliköltä ja myynniltä:

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli