Uuden toimitusjohtajan aikakausi alkoi

Harri Erkinheimon siirtyessä ansaitulle eläkkeelle, UTU Automationin toimitusjohtajana on vuoden 2022 alussa aloittanut Marko Ekoluoma. Kuitenkin Harri Erkinheimo on vielä mukana antamassa arvokasta siirtymäapuaan vuoden 2022 huhtikuun loppuun asti. Tällä varmistetaan mahdollisimman sujuva toimitusjohtajan vaihdos.

Kuka Marko Ekoluoma?

Marko on toiminut myyntitehtävissä siitä lähtien, kun hän valmistui prosessitekniikan diplomi-insinööriksi vuonna 1999. Hänellä on lisäksi myös pitkäaikaista kokemusta mm. teknistä maahantuontia tekevän yrityksen johtamisesta sekä teollisuusautomaatiosta.

– Olen iloinen siitä, että olen osa UTU-tiimiä! Näiden ensimmäisten kahden viikon aikana minulle on vahvistunut se positiivinen henki ja asenne, mikä UTU Automaatiosta huokuu. Olen joukkuepelaaja ja uskon tiimityön vahvuuksiin, Marko kertoo.

Markoa kiinnostaa erityisesti myyntityö ja myynnin johtaminen. Lisäksi hän pitää tärkeänä sitä, että yhteistyöllä luodaan asiakkaalle hyötyä, kilpailuetua ja luottamusta.

-Odotan innolla tutustumista niin UTUn kollegoihin, asiakkaisiin kuin kumppaneihinkin. Uskon, että UTU Automaation osaamisella on vielä paljon hyötyä suomalaiselle teollisuudelle, ja voimme kehittää asiakkaidemme kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla yhdessä, Marko toteaa.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli