CREVIS M: Hajautus-I/O -järjestelmä prosessiteollisuuden ja laivanrakennuksen tarpeisiin

Crevis hajautus I/O

UTU Automationin partneri CREVIS on tuonut markkinoille uuden hajautus I/O -perheen. CREVIS M-sarja on optimaalinen I/O-ratkaisu laivanrakennuksen ja prosessiteollisuuden automatisointiin. Kahdennus ja hot-swap-tuki mahdollistaa prosessiautomaation kannalta tärkeiden automaatiotoimintojen pysyvyyden häiriötilanteissa vaarantamatta prosessin turvallisuutta.

Crevis M-sarja moneen käyttötarkoitukseen

Vaikka M-sarja on optimoitu pääasiassa laivanrakennus- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin, voi sen ominaisuuksia käyttää hyväksi myös mm. koneautomaatiossa. CREVIS M-sarjan teollisuusautomaation saa teollisuudessa yleisimmin käytettäviin Ethernet-pohjaisiin väyliin, kuten Profinet-, EtherCAT, Modbus TCP sekä RS485 pohjaisiin kenttäväyliin, kuten Profibus-, Modbus RTU-, ja Devicenet.  

M-sarjan liityntämoduleita saa myös integroidulla Codesys – pohjaisella CPU:lla, joka ohjelmoidaan vapaasti ladattavalla Codesys – sovelluksella. M-sarjan hajautusaseman voit konfiguroida tarpeesi mukaisesti IO Guide sovelluksella. IO Guide -sovelluksen ja CREVIS M-sarjan tuotekatalogin voit ladata tuotesivuiltamme.

Nopeat toimitukset UTU Automationilta

CREVIS G-sarjan hajautus-I/O on optimoitu koneautomaation tarpeisiin. Meillä on kattava G-sarjan varasto Ulvilassa, joten kykenemme nopeisiin toimituksiin. Tutustu G-sarjaan ja ota yhteyttä UTU Automationiin. Me autamme sinua rakentamaan oikean hajautusaseman tarpeesi mukaisesti ja luomaan edullisen ratkaisun prosessisi ja koneesi automatisointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli